Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (3.92 secunde)
Mai multi sefi de vama si ofiteri superiori din politia de frontiera si antitero - SRI ar fi protejat contrabanda cu sardine, tigari, zahar, orez si alte produse efectuata de Baaklini pe ruta China - Romania- Anglia.
Am incercat sa imi rulez tigari. Dar mana mea dreapta era praf. Logic, doar o calcase cu piciorul pe mana, cand o daduse de podea si pereti in dressing.
Daca dai 400 euro pe o chirie si 200 pe mancare, parca-ti mai raman si niste bani de tigari. De ce ai mai ramane in Romania?
La 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna, respectiv 84.000 de lei vechi pentru 12 metri patrati, cat masoara in medie un sediu, adica doua pachete de tigari, ar parea de neimaginat ca vreunul dintre partide sa ramana dator la RAADPFL.
Dam pe caiet o sticla de ulei, de apa, o paine sau un pachet de tigari pentru ca suntem vecini de cartier si toata ziua ne vedem.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta.
Pana va analiza exact care au fost vorbele lui Vadim pe tema afacerilor cu tigari pe care le-ar avea in zona Libera a Portului Constanta, Mircea Basescu s-a intalnit deja cu avocatul Sorin Calafus, chiar in cursul zilei de ieri.
Nimeni nu are cunostinta despre vreo fabrica de tigari care sa apartina familiei presedintelui, in orice caz, aceste acuzatii vor fi combatute in instanta".
Mega-traseistul care ar fi fost trimis de Coposu sa-i cumpere tigari cu mentiunea de a nu se mai intoarce foloseste PNTCD pentru reglarea unor conturi cu PD.
Primarul s-a aratat de-a dreptul amuzat de acuzatii precum traficul de combustibil, pe care l-ar fi comis impreuna cu fratii Vasea si Zelca, trafic de tigari si alte acte de coruptie- "o vrajeala", dupa cum le-a caracterizat Mazare.
sarme iesind din camasile de beton, ramasite de moloz, pachete de tigari prafuite, colonii de panze de paianjen, tevi ruginite, conducte supurande, dar si urme ale unor intense trairi, marturie stand inscriptii precum "Maria + Casa Poporului", "Pompilia + Murgutu".
In rest, ca e "cantaret" din chitara se stie, ca nu a facut anul acesta plaja - se observa, iar ca fumeaza cate un pachet jumate - doua de tigari - poate ca nu stia chiar toata lumea.
Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari. Lupta dintre principalele partide a fost stransa. Si acest lucru s-a simtit foarte bine la sediul mai sus amintit.
Prezinta pericol, produsul care contine astfel de organisme poate prezenta pericol, ca si pachetul de tigari, asa ca ar trebui sa prezinte o bulina galbena cu mentiunea ca acela contine organisme modificate genetic.
Pentru 100 de metri patrati se platea lunar valoarea unui pachet de tigari, o paine sau o cutie de chibrituri pentru un teren pe malul marii, intravilan, cu plaja in fata", spunea, in cadrul conferintei de acum doua luni, Claudiu Tusac.
Printre bunurile confiscate de vamesi se numara produse de imbracaminte si incaltaminte, jucarii, tigari, brichete, piese auto etc. si reprezinta bunuri contrafacute sau care nu au fost declarate in documentele de insotire a transporturilor.
Acolo, preturile erau mai mici si se gaseau si tigari Kent. Ocupantii - scriitori cu bilet de la Uniune - se simteau importanti si se bucurau de cateva mici privilegii.
Atunci au aparut acele decizii ale CSAT de actiune impotriva traficului cu tigari. Documentul l-am primit in vara acestui an.
La propunerea ministrului Igas, Basescu l-a promovat la gradul de chestor de politie pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, care a fost destituit din functia de sef al Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac in 2002, tocmai pentru implicare in contrabanda cu tigari, dupa ce autoritatile maghiare au furnizat probe in acest sens.
Deciza ministrului de la interne vine dupa scandalul iscat, la inceputul lunii august, in orasul Deta, unde fii primarului Roman si cativa contrabandisti de tigari si-au platit in public niste polite mai vechi.
google-analytics.com